GYIK

Hogyan kell elképzelni a tanácsadást?

Az első találkozás picit szabadabb, mivel átbeszéljük azt, ami foglalkoztat, megkeressük a fókuszpontokat amivel dolgozni szeretnél. Ezek alapján, közösen kijelölünk néhány célt, ami meghatározza a munkánk irányát. Bár tanácsadásnak hívjuk, a konkrét tennivalót nem tőlünk kapod meg, viszont azokat az eszközöket és módszereket megkapod tőlünk, ami hosszú távon is segít a kijelölt célt elérni.

Ez terápiának számít?

Az általunk végzett munka nem számít terápiának, hanem egy egészségfejlesztő és tanácsadási folyamat, ahol a kisebb elakadásokat életvitelre gyakorolt hatásait és annak megoldási lehetőségeit helyezzük előtérbe. 

Ez coaching?

Az általunk nyújtott szolgáltatás egészségfejlesztésre irányul, ami magába foglalja az élet különböző aspektusait: mint például munkahely, magánélet, párkapcsolat,  mentális egészség és ahhoz való hozzáállás, önismeret. Ugyanakkor a coaching szolgáltatás alatt, business coaching témakörben tudunk a leghatékonyabban segíteni (munkahelyi teljesítmény és énhatékonyság, együtműködés a csapattal, hatékony vezetés a szervezetben).

Hogyan tudok jelentkezni?

A szolgáltatások fülnél található „jelentkezem” gomb, egy űrlapra visz át, aminek kitöltése után fel fogjuk venni veled a kapcsolatot, 24 órán belül. 

Hány alkalmat vesz igénybe?

Az első alkalom után leszerződunk a közösen megegyezett alkalmak számában, hogy számodra is követhető legyen. Természetesen van lehetőség módosítani a haladás függvényében. 

 Online is részt lehet venni?

Természetesen online is van lehetőség részt venni a tanácsadáson, viszont ameddig biztonságos és számodra is komfortos, addig a személyes találkozást részesítjük előnyben.