Szolgáltatások

Mire számíthatsz a tanácsadás során?

Az első találkozást követően közösen kijelöljük a célt, amit a tanácsadás, egészségfejlesztés végére el szeretnél érni, továbbá megfogalmazzuk azokat a kérdéseket, amelyek mentén közösen tovább haladunk. Olyan gyakorlatokat próbálunk ki és adunk át, amelyek a te hétköznapi programodba is beilleszthetőek.

A tanácsadás időtartama 50 perc

A tanácsadás ára 10.000 Ft / alkalom

Milyen témákkal fordulhatsz hozzánk?

– hétköznapi stressz, szorongás, magánéleti és munkahelyi konfliktusok, önbizalomhiány, motivációhiány, elveszettség érzés, szemléletformálás, álláskeresés, pályaorientáció, életvezetési nehézségek, életmód változtatás, szokások és rutin kialakítása, önismeret, egészségfejlesztés.

Pszichológus által végzett tevékenység, amely objektíven támogatja és segíti a kliens önismeretét, fejlődését. Alkalomról alkalomra átbeszéljük az átélt tapasztalatokat, dolgozunk a felbukkanó (negatív automatikus) gondolatokkal, érzelmekkel és megküzdési módokkal.

A pszichológiai tanácsadás másik formája, ahol a célkitűzést követően gyakorlatias lépéseket tervezünk meg közösen a klienssel. Olyan szokásokat és gyakorlatokat tervezünk be a hétköznapokba, amely segít fenntartani a mentális egészséget.

Ehhez a szolgáltatás típushoz tartozik a kreatív tanácsadás pedagógusoknak, ahol a módszerek átdolgozásával, különböző témák bevezetésével dolgozunk.

Mindfulness és mentális egészségfejlesztés gyerekeknek.

Egy, vagy több alkalmas esemény, amely egy specifikus témára van kialakítva. 

Jelenleg elérhető eseményeink:

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, ez a szolgáltatásunk szünetel.

 0